Strips

Ben je geen boekenfan, maar hou je wel van strips? Dan ben je in de bib op de juiste plaats.

Er zijn heel veel strips van verschillende reeksen. De reeksen die we aanbieden zijn bekend (Jommeke, F.C. De Kampioenen, ...) en minder bekend (Naruto, Alleen, ...).
Onder de strips vallen ook de graphic novels. Dit zijn stripverhalen met prachtige tekeningen en een verhaal. Sommige graphic novels vind je bij de strips of onderaan in de bakjes van de strips, anderen vind je gewoon tussen de boekenrekken terug. In de carrousel vind je de graphic novels die je in de bib vindt.

Waar vind je de strips in de bib?

De strips voor de jeugd vind je in het midden van de bib. Ze vormen een scheiding tussen de boeken van de jeugd en de boeken van de adolescenten en volwassenen. De jeugdstrips staan in de bakken vanaf de raam tot aan de scheiding. De reeksen staan alfabetisch geordend en worden steeds met een naamplaatje gescheiden.

De strips voor de volwassenen staan achteraan in de bib. Ze staan tussen de volwassenen romans en de volwassenen non-fictie verhalen. Je herkent ze aan het etiket op de voorkant. Boven de barcode vind je een etiket 'Strip Volwassenen'. De volwassenen strips staan in een vierkant waar je rond kunt wandelen.