WiWeTer 2021

Voorlopig zijn deze afgelast. Bij versoepelingen van de maatregelen wordt er opnieuw contact opgenomen door de Thomas More.

WiWeTeR organiseert activiteiten speciaal voor kinderen van het 5e en 6e leerjaar. WiWeTer staat voor wiskunde, wetenschap en techniek. Er worden dan telkens wetenschappelijke en technologische experimenten uitgevoerd. Zo worden de kinderen warmgemaakt voor STEM-richtingen in het middelbaar.

Dit semester gaat de reeks Celsius door in onze bib. Dit zijn de titels van de verschillende weken: heet potteke, beton in je cel, vortexkanon, de weergodinnen, zie je het of niet en elektro-elektro. Dat klinkt alvast supertof!

De kostprijs bedraagt 8 euro per sessie, er wordt ingeschreven voor een volledig semester (48 EUR). Na afloop van de reeks krijg je een fiscaal attest (systeem kinderopvang, dus voor de sessies waarbij de leeftijd van 12 jaar nog niet bereikt is).

Meer info over wiweter? Kijk eens op de website: https://wiweter.be/academie-kind/

De WiWeTersessies vinden steeds plaats in de bibliotheek (vergaderlokaal 1) van 14u00 tot 16u00. De sessies gaan door op 20 oktober, 27 oktober, 24 november, 8 december, 15 december en 22 december.

Inschrijven kan via deze link: https://wiweter.be/inschrijvingsformulier-kind/