Thé Dansant

Van 4 tot 7 november vieren we feest! De Wouwer en bib bestaan 25 jaar. We sluiten het weekend af met een feestelijke Thé Dansant.

Five makes the jive It don’t mean a thing if it ain’t got that swing! En dat het zal swingen, dat bewijzen deze jazzcats die de mooiste melodiëen brengen uit het swingrepertoire. The Cream Colored Ponies hebben een passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40!   

Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer -bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid. De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue.   

Met 5 Pony-exemplaren is stilzitten geen optie meer. Trompet en piano die de mooiste jazzmelodieën improviseren, een strakke ritmegitaar, de bas die je de weg leidt, het jungle beat ritme van de drums en 3 stemmen die perfect samensmelten. Alles komt samen in een vintage swingjazzband die zoveel meer doet dan alleen swingjazz brengen van de bovenste plank!