Bibliotheek Ravels

Vakantieregeling

Eindelijk, vakantie! Nu hebben we allemaal tijd om er een boekje bij te nemen en dit ook écht ontspannen uit te lezen. Om de vakantie voor jou zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij enkele voordelen aan: 

  • De uitleentermijn tijdens de vakantie kun je meteen bij het uitlenen al aanpassen aan jouw reis. Zo hoeft je er op reis niet aan te denken om uw boeken te verlengen. Vraag hiernaar aan de balie.
  • Er verandert niets aan de openingsuren tijdens de vakantie. Wel sluiten we op de wettelijke feestdagen, 11 juli, 21 juli en 15 augustus.
  • Doorheen het jaar mag je op één kaart 5 boeken, 5 dvd's en 5 tijdschriften lenen. Tijdens de vakantie mag je daarboven ook nog 5 strips lenen. Zo kun je op één kaart dus tot 20 materialen uitlenen!

Onze bibliotheekmedewerkers wensen je alvast een fantastische zomer en hopen dat je geregeld langskomt.

Tot kijk in onze bibliotheek.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Schatten van Vlieg

Zet je voelsprieten deze zomervakantie richting onze bibliotheek en ga al voelend op zoek naar onze schatkist. Wie weet win je wel een prachtige prijs! Lees verder

De spannendste zomer

Griezel jij deze zomer met ons mee? De Ravelse bib bezorgt u weer heel wat redenen om de komende zomer lezend en met klamme handjes door te brengen! Lees verder
Meer nieuws